Un jove i prometedor CN Atlètic Barceloneta venç clarament el CN Minorisa femení (8-18)

Les de Barcelona en van tenir prou amb dos quarts per sentenciar el partit

El CN Minorisa es va veure superat pel CN Atlètic Barceloneta
El CN Minorisa es va veure superat pel CN Atlètic Barceloneta | Simón Noguera
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:09h
Un jove i prometedor CN Atlètic Barceloneta es va imposar de manera clara, 8-18, al CN Minorisa femení diumenge fent una demostració de feina ben feta.

En només mig partit les barcelonines van sentenciar el partit, 2-5 i 1-6, en els dos parcials inicials, amb gols bagencs anotats per la golejadora Bisbal, dos i Puerta. El joc de les visitants, ràpid i fluït, feia difícil la resposta de les manresanes, que veien com la defensa visitant ofegava el joc a la boia de Muns.

Amb els punts assegurats per una banda i l'orgull d'equip per l'altre el joc es va anivellar i el tercer quart va ser per les del Barcelonès, però per la mínima 2-3, amb Puerta i Bisbal com anotadores entre les amfitriones. Similar camí van seguir els darrers vuit minuts, 3-4, amb gols de Peirón, Vicente i Toribio per les de la Catalunya Central, que donava una dosis d'autoestima a les jugadores de Peirón.

Arbitratge a càrrec de J Illescas i B Perelló. Van assenyalar 3 expulsions i 4 penals a jugadores locals per 6 expulsions i un penal a les visitants.

Parcials: 2-5, 1-6. 2-3, 3-4.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Toribio 1, C Puerta 2, I Bianco, H Vicente 1, L Muns, J César, A Bisbal 3 i I Peirón 1.
CN AT. Barceloneta: J Turegano, Q Nomen, N Martín, E Fernández, N Josivic 5, C Serrano 4, C López 2, N Altisen 2, L Ferrol 3, J Altisen 1, S Garcia, E Cano 1, P Nieto.