La cantautora bagenca Aina Palà presenta les seves composicions a Manresa i Igualada

A través de la seva calidesa, la jove cantant va fer les delícies dels amants de la música intimista

Aina Palà durant el concert que va oferir al Voilà! de Manresa
Aina Palà durant el concert que va oferir al Voilà! de Manresa | Salvador Palà
NacióManresa
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:01h
Amb pocs dies de diferència, Aina Palà, una jove cantautora nascuda a Igualada però resident, des de fa anys, a Sant Salvador de Guardiola, va presentar, en dos importants escenaris de la Catalunya Central, els seus temes, amb un marcat estil pop, així com també versions de conegudes cançons del repertori català i de mantres espirituals.

El primer indret en el qual va donar a conèixer públicament les seves composicions va ser la capital de l'Anoia, en el marc del Rec.0 que va tenir lloc durant els dies 6, 7, 8 i 9 de novembre. L'actuació s'emmarcava dintre del concurs Rec Music Box, en el qual Palà va estar seleccionada com una de les propostes musicals més interessants.

El darrer concert de novembre el va oferir, aquest passat diumenge, dia 17, al Voilà! de Manresa. Allà, i davant d'un nombrós públic, va fer les delícies dels amants de la música intimista acompanyada del so de la guitarra, el piano i l'ukelele, que ella mateixa tocava.

La carrera musical de d'Aina Palà -que respon al nom artístic d'Aina- va començar a començaments del 2017. Des de llavors, la jove cantant -de només 20 anys- ja ha presentat diversos temes amb segell propi, entre els quals en destaquen Porta tancada, Deixa'm, Empodérate o Nits d'estiu.