Càritas Manresa programa un concert solidari per recaptar fons per als seus projectes socials

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 24 de novembre al teatre Conservatori i comptarà amb la participació de dotze corals

Presentació del concert coral a favor dels projectes socials de Càritas
Presentació del concert coral a favor dels projectes socials de Càritas | Laura Coletas
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 21:16h
Càritas Arxiprestal de Manresa organitzarà el proper diumenge 24 de novembre, un gran concert coral que té per objectiu recaptar fons per a finançar part dels programes socials que du a terme l'entitat. Projectes centrats en la inclusió social, la formació, l'orientació laboral, l'acolliment, l'acompanyament o l'habitatge, entre d'altres.

L'acte comptarà amb la participació de dotze corals de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada i Salelles. Capella de Música de la Seu, Czarda, Cor Obert, la Coral de Salelles, Eswèrtia, Font del Fil, FUB, La Verebena, Lúpulus Ensembla, Orfeó Manresà, Quarta Justa i Quintet Ja Veus seran els protagonistes de l'actuació. Apart de les peces que interpretarà cada grup, el públic podrà gaudir de dues cançons conjuntes: Tornarem, de Salvador Racero, i Els Segadors

El teatre Conservatori, lloc on es realitzarà l'esdeveniment, ha estat l'escenari de la presentació del concert. L'acte ha comptat amb la participació de la directora de Càritas Arxiprestal de Manresa, Josefina Farrés, Ignasi Perramon, així com un dels grups participants, La Quarta Justa, i representants de les diferents corals. 

Farrés ha iniciat la seva intervenció explicant com va néixer aquesta iniciativa i la seva vinculació amb els cors de xocolata, que des de fa tres anys fabrica l'entitat. "El logo de l'entitat està format per quatre cors i vam pensar per què no fer un concert de cant coral? Càritas treballa des d'uns valors que pretenen fer un acompanyament integral a les persones. Aquest acompanyament el fem des del cor i creiem que les corals són unes entitats que també hi treballen, són un cor plural en el qual diferents veus s'uneixen. Ens va semblar que aquest simbolisme era important".

Els cors de xocolata solidaris tindran un preu de dos euros i es podran adquirir el mateix dia del concert al vestíbul del teatre. Així mateix, es posaran a la venda a les botigues a partir de l'1 de desembre. "És una dolça aportació i un magnífic regal per aquestes festes", ha afegit Perramon. 

Les entrades, al preu de 10 euros, es posaran a la venda el mateix dia mitja hora abans del seu inici a les 6 de la tarda. Farrés ha manifestat "que es tracta d'un cost simbòlic i que qualsevol aportació extra serà benvinguda". 

L'acte de presentació ha culminat amb la interpretació de la cançó El vent, de Raimon, a càrrec de la coral Quarta Justa, un dels grups que participarà al concert coral.