El cèlebre metge i investigador Manel Esteller parlarà de càncer i epigenètica a Sant Joan

Ho farà aquest divendres al vespre, en el marc d'un sopar-tertúlia organitzat per l'empresa Amb Salut

El cèlebre metge i investigador Manel Esteller parlarà de càncer i epigenètica a Sant Joan
El cèlebre metge i investigador Manel Esteller parlarà de càncer i epigenètica a Sant Joan | IDIBELL
NacióManresa
25 de novembre del 2019
L'empresa santjoanenca Amb Salut ha programat, per aquest divendres, 29 de novembre, un sopar-tertúlia amb Manel Esteller, metge, investigador i director de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. Referent internacional en l'àmbit de l'epigenètica, ha estat coordinador del Programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge. La seva trajectòria com a investigador, a més, ha estat guardonada i reconeguda en múltiples ocasions, tant a nivell nacional com internacional.

Durant el sopar-tertúlia que protagonitzarà a Sant Joan i que tindrà lloc al Soterrani de l'Hostal Soler (carrer Major, 89), Esteller parlarà sobre el càncer i resoldrà dubtes i qüestions al voltant de com es pot tractar; quins són els factors clau en el seu desenvolupament; què és l'epigenètica i com ens afecta, i quins són els descobriments i avenços més rellevants que s'han fet fins al moment en aquest camp.

L'àpat, que començarà a les nou del vespre, tindrà un preu de 30 euros. Tothom que s'hi vulgui inscriure ho ha de fer trucant al 93 875 19 07, enviant un missatge de WhatsApp al 678 995 480 o enviant un correu electrònic a [email protected].

Amb Salut, fundada l'any 2017 per Marta Vilanova Vilà i Jordi Comellas Perramon, ofereix assessorament i formació per a la millora de la salut i el benestar per a persones, entitats socials, institucions públiques i empreses.