Manresa acollirà una jornada sobre prevenció de riscos laborals en els treballs forestals

El proper dimecres al Palau Firal

Redacció
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:08h
ACETREF (Associació Catalana d'Empreses de Treballs Forestals) i ARESCAT ( Associació de Rematants i Serradors de Catalunya), amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada tècnica de prevenció de riscos laborals en els treballs forestals el proper dimecres 20 de novembre a Manresa, a les instal·lacions del Palau Firal de Manresa.

Les empreses forestals es caracteritzen pel desenvolupament d'activitats que presenten gran dispersió i diversitat, amb les dificultats que suposa la programació i execució de les actuacions preventives. Per aquest motiu, les entitats, amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya van impulsar la redacció d'un estudi per avaluar la situació de les empreses del sector. Durant aquesta jornada es presentarà el resultat d'aquest estudi, al mateix temps que es presentaran casos pràctics i experiències de gestió de la PRL en els activitats forestals.

La jornada comptarà amb la participació d'Enric Vinaixa, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, així com d'Enric Vadell, sub-director general de Boscos del DARP.

La jornada és gratuïta amb prèvia inscripció a info@acetref.org o arescat@arescat.cat.