El Trofeu Ciutat de Manresa de Ciclocròs fa rècord amb 317 participants

Albert Poblet i Sandra Heredero s'han imposat en la categoria Elit

El Trofeu Ciutat de Manresa de Ciclocròs ha tingut trams molt vistosos
El Trofeu Ciutat de Manresa de Ciclocròs ha tingut trams molt vistosos | Esport Ciclista Manresà
Redacció
17 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:55h
De la mà de l'Esport Ciclista Manresà i amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, la zona esportiva del Congost i l'entorn del parc del Cardener han vibrat aquest diumenge amb els millors ciclistes de totes les edats, des de principiants fins a màsters 60, durant la disputa de la vuitena edició del Trofeu Ciutat de Manresa de Ciclocròs, que ha viscut un rèdor de participació amb 317 ciclistes.

Sobre un circuit d'uns tres quilòmetres, amb trams agraïts per als aficionats i per als participants, i amb un traçat entre els camps de futbol, de rugbi i de beisbol del Congost -així com també amb trams per la zona de lleure de l'altra banda de la carretera, a tocar del riu Cardener- la prova ha combinat la terra, l'herba i el fang. El recorregut, considerat un dels millors de Catalunya, té, entre les seves peculiaritats, la presència de zones on els participants poden avançar-se i fer que la prova guanyi en interès i competitivitat.

En categoria Elit, Albert Poblet i Sandra Heredero han estat els més ràpids. En sub23, s'han imposat Pau Costa i Júlia Pujol, mentre que en júnior masculí, la victòria ha estat per a Nil Solà. En cadet, els vencedors han estat Adrià Franquesa i Nicole Castillo. Pel que fa als veterans, en M-30 el primer ha estat Josep Chavarria, en M-40, Marc Clapés, en M-50, Pere Joan Roig, i en M-60, Bernat del Pino. Aquí es poden veure totes les classificacions.

Una prova que es disputa des del 2012

La ciutat de Manresa té encara en el record grans matinals de ciclocròs d'àmbit estatal, quan el corredor manresà Francesc Sala (campió d'Espanya els anys 1982, 1985, 1987 i 1988) lluitava contra els millors especialistes bascos del moment. Amb motiu d'aquests precedents, l'entitat Esport Ciclista Manresà va decidir impulsar aquestes curses a la ciutat i organitzar el Ciutat de Manresa, que es disputa des del 2012 ininterrompudament.