Sant Fruitós convoca la junta extraordinària de seguretat arran de cinc robatoris en 24 hores a les Brucardes

El govern municipal es reunirà també amb l'Associació de Veïns de les Brucardes per prendre mesures

Urbanització les Brucardes
Urbanització les Brucardes | GSV
Redacció
17 de novembre del 2019
Actualitzat el 18 de novembre a les 15:28h
Aquest dilluns al migdia, la sala de plens de Sant Fruitós acollirà una junta local extraordinària de seguretat després que la urbanització de les Brucardes hagi patit cinc robatoris aquest divendres i dissabte, dos d'ells en grau de temptativa. La junta de seguretat està formada per la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, el Departament d'Interior i el govern municipal.

Dos dels robatoris van tenir lloc divendres al vespre, un en grau de temptativa, i tres més el dissabte, un al migdia i dos a la tarda, un d'aquests també en grau de temptativa. En tots els casos, els lladres entraven a les cases forçant una finestra del primer pis. La tarda de dissabte es va formar un ampli dispositiu policial a les Brucardes i a les sortides de Sant Fruitós sense èxit.

El mateix dilluns al vespre el govern també es reunirà amb l'Associació de Veïns de les Brucardes, juntament amb Policia Local i Mossos d'Esquadra per parlar d'aquests fets i debatre sobre com es poden prendre noves mesures.

Aquest dissabte, l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ja ha mantingut converses amb el Director dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central Eduard Freixedes.