Marta Muixí tanca un 2019 excel·lent amb el podi a la Copa d'Espanya d'Ultradistància de la FEDME

La rajadellenca finalitza tercera en un certamen molt disputat on sempre s'ha mantingut entre les posicions d'honor

Marta Muixí en acció
Marta Muixí en acció | Ramon Ferrer
Redacció
17 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:44h
La temporada 2019 serà difícil d'oblidar per la bagenca Marta Muixí, del Collbaix-Celler el Molí, ja que a banda de proclamar-se campiona de Catalunya d'Ultradistància, culmina amb la cirereta d'un tercer lloc de prestigi a la Copa d'Espanya de l'especialitat. 

Muixí ha tancat la temporada amb una quarta posició a l'exigent Costa Blanca Trails de 84 kilòmetres amb 5.100 metres de desnivell positiu que s'ha disputat a Finestrat, i que recorria les muntanyes de l'interior d'Alacant. La rajadellenca partia segona i amb opcions de victòria a la classificació final, però davant tenia la líder de la Copa, la basca Leire Martínez, i la manxega Gemma Arenas, actual campiona d'Espanya d'ultradistància, que no li van donar opció. 

Marta Muixí acaba la temporada amb la tercera posició a la Copa d'Espanya d'ultradistància que ha tingut parada a la Tenerife Bluetrail de 103 kilòmetres, el Desafío Somiedo d'Astúries de 84 i la cita d'aquest cap de setmana al País Valencià. La bagenca ha acumulat un segon lloc a les illes afortunades, un setè a Astúries i un quart, que li han valgut signar la millor temporada de la seva carrera, ja que actualment és l'actual campiona de Catalunya. 

Marta Muixí, que forma part de l'equip Collbaix-Celler el Molí i compta amb el suport de l'Ajuntament de Rajadell, també s'ha fet amb la victòria a Pels Camins del Matxos, la Rajadell Trail Race, la botifarrunner, a banda de completar l'Ultra Pirineu.