El Cd'E Manresa perd contra el líder, CE l'Hospitalet (0-1)

Els manresans han jugat un bon partit però no han estat encertats de cara a porteria

El Cd'E Manresa s'ha enfrontat a l'Hospitalet aquest diumenge
El Cd'E Manresa s'ha enfrontat a l'Hospitalet aquest diumenge | Cd'EM
17 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:39h
El Cd'E Manresa ha perdut (0-1) un partit on, en la primera meitat, la pressió asfixiant de l'Hospitalet no els permès jugar amb fluïdesa. El gol de Bruno no ha obtingut resposta local. A la represa, els manresans han tingut més possessió però el perill a pilota parada dels rivals els ha fet patir. Ni el pal de Joel a poc per complir-se el temps reglamentari ha fet que els manresans poguessin esgarrapar un punt davant d'un líder que ha mostrat les seves virtuts davant d'uns locals que han jugat un bon partit.

Aquest diumenge, el Cd'E Manresa ha tornat al Congost per enfrontar-se al CE l'Hospitalet. El partit ha començat amb el Manresa buscant el gol de bon inici. Al primer minut era Florent qui rematava de cap una centrada de falta, però sortia desviat. Al 3' era l'Hospi qui, a la sortida d'un córner, creava perill a la porteria defensada per Pol Busquets, qui es feia amb l'esfèric.

Al 6', per una mà de Luque, la falta xutada per Canario era refusada per la defensa local. Els visitants pressionaven i la defensa manresana, molt concentrada, no els concedia cap facilitat. Ja al 18', en un córner dels negres, la rematada sortia fregant el travesser dels del Bages, per ensurt de l'afició local. I és que, a pilota parada, era com l'Hospitalet creava més neguits als homes d'Andreu Peralta.

Al 25', una falta directa al pic de l'àrea xutada per Canario sortia, un cop més, fregant el travesser. Totes les jugades de perill visitant arribaven en jugades a pilota parada. Per contra, els manresans ni ensumaven l'àrea degut a la forta pressió visitant al mig del camp, que era asfixiant.

Al 34' tenien una bona arribada a l'àrea, però l'atrapava Aliaga per baix. Al 37' eren els rivals qui gaudien d'una doble ocasió en dos córners consecutius. I era en el segon que Bruno aconseguia marcar fent inútil l'estirada de Pol. El Manresa no baixava els braços i seguia lluitant, ara per empatar. En el temps afegit, el Manresa tenia una ocasió en un xut de falta però res canviava i s'arribava al descans amb el 0 a 1.

A la represa, boníssima ocasió manresana en una errada defensiva dels visitants, però no s'encertava a rematar i la blocava el porter. Els manresans semblava que tenien més claredat en atac que a la primera meitat però, un cop més, l'Hospi creava el perill a partir de faltes i córners.

Al 64' arribava l'ocasió més clara dels locals, quan Fran rematava de cap i tothom ja veia el gol. Però el porter visitant, molt atent, el blocava. Els locals, en aquesta segona meitat, gaudien de més minuts de possessió però els estava faltant més profunditat per rematar les jugades. Bernat ho provava de lluny al 78' però sortia alta, massa alta.

S'acabava el temps i els locals no eren capaços de superar a un Hospi que estava ben plantat al camp i concedint poquíssimes ocasions. Una es donava al 83' quan el xut de falta tirat per Luque el rematava Joel al pal esquerra. Ocasió immillorable per haver igualat el partit. S'ensumava el gol manresà, però no acabava d'arribar. Ni els 5 minuts d'afegit ni les faltes comeses pel rival permetien als manresans empatar i queien davant del líder del grup per 0 a 1.

Diumenge, dia 24 de novembre, l'equip visitarà la ciutat comtal per enfrontar-se a la UE Sant Andreu a les 12 h. del migdia.