Pedro Martínez: «Aquesta derrota és dura»

Moncho Fernández ha vist un partit "amb pics i serres"

Pedro Martínez durant el partit contra l'Obradoiro
Pedro Martínez durant el partit contra l'Obradoiro | J. Alberch
16 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:45h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, no ha volgut erigir-se com el portaveu del vestidor perquè cadascú assimila les derrotes de forma diferent. Però sí que ha mostrat un estat de decepció i ha qualificat la derrota contra l'Obradoiro de "dura".

La desfeta del seu equip contra l'Obradoiro ha tingut diverses claus. Una primera ha estat la davallada física dels seus jugadors al tram final de partit. En aquest punt, com ja havia fet a la prèvia no ha volgut posar el viatge a Israel com a excusa si bé ha comentat que les condicions de descans dels jugadors no han estat les més òptimes. 


Un segon motiu han estat les baixes que té el seu equip. En aquests moments, tres titulars com Pere Tomàs, Eulis Báez i David Kravish estan lesionats si bé hi ha altres jugadors al seu lloc. Les baixes també impliquen que altres jugador actuïn fora de la seva posició o actuïn més minuts de l'habitual. I un tercer element ha estat la poca aportació coral de tot l'equip. Alguns jugadors han tingut bons moments però el joc col·lectiu ha estat per sota d'altres jornades. 

Sobre la decisió final de no fer personals quan el partit ja estava costa amunt per al BAXI Manresa, Martínez ha contestat que "no tenia resposta per aquesta pregunta". Finalment, ha reconegut la justícia de la victòria de l'Obradoiro. 

Moncho Fernández ha vist un partit "amb pics i serres"

Moncho Fernández, tècnic del Monbús Obradoiro, ha valorat també el partit entre catalans i gallecs. Les poques pèrdues que han tingut els seus jugadors i l'actitud en el rebot han estat dues claus que expliquen la victòria del seu equip. 


El gallec ha vist un partit "amb pics i serres" del qual n'han sortit vencedors per l'avantatge que han assolit al tram final. 

Álvaro Muñoz ha estat el gran absent. Fernández ha lamentat l'absència d'un jugador "de qui estem molt contents i ens ha sabut greu que no pogués venir. Però que us hem d'explicar de Muñoz a Manresa?". 
Arxivat a