La nova entitat Espai per l'Ànima omple en la seva presentació

L'acte es va tancar amb les paraules del jesuïta i antropòleg Xavier Melloni

Foto de grup dels integrants d'Espai per l'Ànima
Foto de grup dels integrants d'Espai per l'Ànima | Epl'À
Redacció
15 de novembre del 2019
Actualitzat a les 8:42h
Una vuitantena de persones van omplir la sala d'actes de la Casa Flors Sirera aquest dijous al vespre en la presentació de la nova associació Espai per l'Ànima, que ajuda a la recuperació i la reinserció integral davant dels problemes de salut de les persones. L'acte va comptar amb la participació de membres de l'entitat que van explicar la finalitat i les diferents activitats que es portaran a terme. L'acte es va tancar amb les paraules del jesuïta i antropòleg Xavier Melloni. En la seva intervenció va destacar el factor comú de totes les persones en general, així com també dels membres de l'associació, que és que són "éssers ferits". En aquest sentit, va celebrar que es fes de la "vulnerabilitat un camí de transformació", i va acabar remarcant que "la vulnerabilitat és la nostra força".

Les activitats d'Espai per l'Ànima es portaran a terme majoritàriament els dijous de 19 a 21 hores a la Casa Flors Sirera de Manresa (carrer de les Saleses, 10). El primer dijous de mes es faran Teràpies Energètiques (Reiki...), el segon dijous hi haurà Mindfulness. el tercer es farà Artteràpia i el quart dijous hi haurà la Tertúlia Mensual, que es farà al bar Miami (Muralla Sant Domènec 1-3, de Manresa).

Espai per l'ànima és un col·lectiu de persones sensibilitzades amb el patiment humà que sorgint del món de les diferents pràctiques complementàries ofereix un acompanyament empàtic que mitigui el dolor de la solitud, perquè creuen que aquesta és una bona forma de créixer com a éssers humans. L'associació porta a terme un acompanyament emocional i psicoterapèutic, artteràpia i altres teràpies complementàries, activitats culturals, socials i esportives, així com de contacte amb la natura.

Aquest col·lectiu creu en la sinergia i en que junts, reunint el màxim nombre de persones amb la suficient voluntat per revertir la tendència de l'actual societat d'aïllar a les persones per un problema de salut, utilitzarà els mitjans terapèutics amb el suport de la natura per ajudar a ser eficients en la convalescència, intentant complementar-ho amb l'art, la cultura i el desenvolupament personal.

Espai per l'ànima és una associació sense ànim de lucre que pretén ajudar a la recuperació i la reinserció dels afectats per problemes de salut, tot donant una resposta integral per tal d’assolir la màxima autonomia personal, enfront aquests problemes que resulten limitants sobretot en els aspectes socials. Per fer-se soci cal tenir més de 18 anys, ganes de lluitar per un mateix i els altres, i pagar una quota anual de 30 euros. Per més informació es pot visitar la pàgina web de l'associació a: www.arri-ea.cat o enviar un correu a info@arri-ea.cat.