Sant Fruitós programa una jornada contra la violència en les dones per al proper 25 de novembre

A partir de les 5 de la tarda

Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:26h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una tarda d'activitats reivindicatives per al proper dilluns 25 de novembre amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

L'acte s'iniciarà a les 5 de la tarda, a la plaça Alfred Figueras, amb la lectura del manifest institucional, per continuar amb una acció reivindicativa i de conscienciació en aquest mateix espai. Els assistents podran interactuar i deixar per escrit els seus missatges en una proposta de gran format que pretén visibilitzar tots els tipus de violència existents. Després de l'acció hi haurà berenar per tots els assistents.

A partir de 2/4 de sis de la tarda l'associació Dona Cançó interpretaran, al Nexe-Espai de Cultura, el conte La Cenicienta que vull ser adreçat a nenes i nens d'entre 7 i 12 anys. En aquesta reinterpretació del conte tradicional es pretén deconstruir l'amor romàntic per empoderar la protagonista de la història.

Durant el matí, el col·lectiu feminista Mai sense Veu penjarà llaços liles a la plaça Alfred Figueras amb els noms de les víctimes de violència de gènere que hi ha hagut durant aquest 2019.

A la façana de l'Ajuntament hi lluirà una pancarta reivindicativa en motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.