El Manresa FS visitarà dissabte la revelació de la lliga, el Lamsauto Lleida

Els manresans tenen tota la plantilla a disposició de l'entrenador, excepte Corvo

Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:00h
Després de dues victòries consecutives, a Salou i Calvià Palma, el Manresa FS visitarà aquest dissabte a les 8 del vespre el pavelló Onze de Setembre de Lleida per enfrontar-se a un dels equips més en forma de la competició, el Lamsauto Lleida. Els de Sito Rivera han escalat alguns llocs a la taula gràcies als darrers sis punts aconseguits. L'equip ocupa ara la novena posició amb dotze punts. La distància al play-off és ara de només quatre punts, mentre que la Copa del Rei és a tres. El tècnic disposa de tota la plantilla a la seva disposició, excepte Corvo.

Lamsauto Lleida, més conegut popularment com a Lleida Caragol Futsal, està tenint un inici de temporada espectacular. El fins ara equip revelació de la lliga és tercer a la taula amb 18 punts, i és el segon màxim realitzador amb 42 gols, només per sota del líder l'Hospitalet Bellsport, que ja en porta 59. Pel què fa als gols encaixats, Manresa FS i Lleida presenten xifres molt similars: 35 i 34 respectivament.

Com a locals al pavelló habitual de Pardinyes, els lleidatans han guanyat dos partits (6-4 al Palma i 4-3 al Martorell) i n'han perdut dos més (L'Hospitalet 3-4 i Mataró 1-2), amb resultats sempre molt ajustats. Com a visitants, han guanyat quatre dels cinc partits disputats: victòries contra Ripollet (8-9), Industrias B (3-4), Natació Sabadell (2-6) i la més recent a Salou (2-8). L'única derrota prové del primer partit de lliga a Cerdanyola.