«El Bages balla!» reunirà diumenge al Kursaal dansaires d'entitats i escoles de la comarca

Inclourà píndoles coreogràfiques que aniran de sevillanes a la sardana, passant per danses tradicionals catalanes, ballet clàssic o zumba, entre d'altres

Presentació d'«El Bages balla!» a primers de novembre
Presentació d'«El Bages balla!» a primers de novembre | MEES
Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:54h
Gairebé 350 dansaires participaran aquest diumenge, 17 de novembre a la sala gran del Kursaal en dues funcions (17h i 19.30h) a El Bages balla!, una iniciativa d'El Galliner que pretén mostrar la riquesa dels estils de balls i danses que es practiquen arreu de la comarca. L'octubre de l'any passat el Kursaal ja va acollir l'espectacle Manresa balla! -dins dels actes de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018- en el qual es van presentar un total de 20 coreografies d'entre 3 i 4 minuts, a càrrec de diversos grups, col·lectius i escoles de ball de Manresa. Ara es repetirà l'experiència amb grups i escoles de dansa del Bages.

Concretament, hi estaran representades 11 poblacions i hi participaran 20 grups de danses diverses. Són 4 grups de Sant Joan de Vilatorrada, 3 de Sant Vicenç de Castellet, 2 de Castellbell i el Vilar, Navarcles, el Pont de Vilomara i Súria, i 1 de Monistrol de Montserrat, Navàs, Sallent, Santpedor i Sant Fruitós de Bages. Cada grup presentarà un ball i al final es farà un coreografia conjunta que ha preparat la coreògrafa Montse Colomé, que ha coordinat també tot l'espectacle.

L'objectiu de l'espectacle és posar en valor la dansa i adonar-nos que hi ha molta gent balla, ja sigui com a esport, com a opció d'oci, mètode de desconnexió...

Les entrades per assistir a l'espectacle, que tenen un preu únic de 6 euros i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.