Manresa Turisme selecciona un coordinador de la xarxa d'ambaixadors de la ciutat

Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran d'omplir la sol·licitud abans del 25 de novembre

Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:13h
La Fundació Turisme i Fires de Manresa, dedicada a la promoció de la ciutat de Manresa i la seva àrea d'influència, precisa incorporar un coordinador/a per a la Xarxa d'Ambaixadors de Manresa, impulsada per l'Ajuntament de Manresa. Aquest/a coordinador/a prestarà els seus serveis durant el mes de desembre de 2019 amb possibilitat de seguir desenvolupant la seva tasca en períodes temporals posteriors.

Les funcions a desenvolupar per part del/la coordinador/a són l'execució i seguiment del Pla d'Acció dels Ambaixadors de Manresa; la captació d'ambaixadors i gestió de les accions a desenvolupar pels membres de la xarxa; la planificació i execució de la comunicació interna i externa de la xarxa; i la coordinació de les reunions internes i externes de la xarxa.

Requisits de les persones aspirants

Per ser admeses i prendre part en aquest procés selectiu, les persones hauran de reunir el següents requisits:

- Titulació universitària o equivalent o tècnic especialista (Mòduls nivell 3) o certificats de professionalitat del mateix nivell o qualificació acreditada equivalent, a l'entorn de l'àmbit social
- Domini del català, el castellà i l'anglès
- Experiència en gestió de xarxes, de treball en equip i de lideratge
- Habilitats comunicatives, en les relacions públiques i en la creació d'adhesions
- Capacitat executiva i per a marcar estratègies i treball per objectius
- Es valorarà el coneixement d'eines de disseny gràfic
- Es valorarà el coneixement i identificació amb el projecte de promoció de la ciutat
- Disponibilitat d'incorporació immediata

Presentació de sol·licituds

Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran d'omplir la sol·licitud que trobaran al lloc web www.manresaturisme.cat/ofertesdefeina o a l'Oficina de Turisme de Manresa, i adjuntar-hi el seu currículum professional i la documentació necessària,  i fer-ho arribar a la Fundació Turisme i Fires de Manresa entre el dilluns 11 de novembre de 2019 a les 10:00h i el dilluns 25 de novembre de 2019 a les 14.00 h.

Telemàticament, amb un correu electrònic a [email protected] o presencialment, a l'Oficina de Turisme de Manresa · Plaça Major, 10 · 08241 · Manresa.