La sala Stroika, nominada en la 17a edició dels Premis ARC

En la categoria de Millor Programació d'Espai Musical / Sala de Concerts.

L'Stroika, un dia de concert
L'Stroika, un dia de concert | Stroika
Redacció
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 18:18h
La 17a edició dels Premis ARC ja té nominats, i la Sala Stroika de Manresa estan incloses en la categoria de Millor Programació d'Espai Musical / Sala de Concerts.

Una nominació molt especial per aquesta sala, programació de la qual està a càrrec de Cases de la Música, projecte social que començà a forjar-se a l'any 2005 i que pretenia portar la música a tots els racons possibles: des de les sales de concerts a les escoles, passant per locals d'assaig, carrers i places. Des dels més petits als més grans.

Un total de 58 nominacions entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2019) competiran a la 17a edició dels Premis ARC, que se celebrarà dimecres 4 de desembre.

Rosalía, Oques Grasses, Joan Dausà, Els Catarres, Judit Neddermann, la programació de l'Auditori de Barcelona, la Festa Major de Sitges o el Festival de Cap Roig són algunes de les nominacions a la XVII edició dels Premis ARC, els premis que atorga la indústria musical del directe. Els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el 4 de desembre en un acte conduït per Cristina Puig (FAQ'S) a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

El valor dels Premis ARC en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.