Sant Fruitós commemorarà el Dia Internacional de la Infància amb quatre jornades dirigides a les famílies

El Dia Internacional de la Infància es commemora el 20 de novembre amb motiu de l'aprovació de la Declaració dels Drets del Nen l'any 1959

Redacció
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:41h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat quatre dies d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infància que es celebra a nivell europeu el dia 20 de novembre.

La primera de les propostes és un taller de creativitat a través de manualitats a càrrec del servei socioeducatiu Cal Clic que es realitzarà el dilluns 18 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal.

Pel dimarts 19 hi ha programat un segon taller creatiu que també es cursarà a la Biblioteca Municipal a 2/4 de 6 de la tarda.

El dimecres 20 de novembre, la contacontes Susagna Navó explicarà la història Uns nens, unes nenes, uns contes (i els drets dels infants) a través de la qual es parlarà d'igualtat, educació, protecció a la infància,... serà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal i va dirigit a infants a partir de 4 anys.

La darrera proposta programada pel dijous 21 de novembre és l'Scape Room en família Stratègics que es jugarà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal. Per tal de participar-hi cal inscriure's prèviament a la mateixa Biblioteca Municipal o a l'Àrea d'Atenció a la Ciutadania fins el proper dimecres 20 de novembre.