Empresa

La bagenca Control Group compra l'empresa VI3 Informática

És una empresa de Sabadell que es dedica a la comercialització de software d'IT, informàtica empresarial i solucions d'impressió

Encaixada de mans entre Antonio Tomás, fundador i administrador de VI3 Informática, i Josep Obiols, conseller delegat de Control Group | Control
per Redacció, 13 de novembre de 2019 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La santfruitosenca Control Group ha tancat recentment la compra de VI3 Informática, dedicada a la comercialització de programes de gestió empresarial i sistemes d'impressió. Amb l'operació, Control Group reforça la seva posició a l'Estat com una empresa referent en la distribució de software empresarial, serveis d'impressió i sistemes, i alhora "amplia la cartera de clients i també la seva presència física a Catalunya, on comptem ja amb una desena de delegacions", com explica Josep Obiols, el seu conseller delegat. 

La compra respon a la voluntat de Control Group de "continuar creixent i agafar volum ràpidament, en la línia dels últims anys, per tal de consolidar la nostra posició dins el mercat", remarca Obiols. Segons ell, això és part d'un fenomen que respon "a la concentració de grans empreses en els sectors tecnològics per una qüestió d'economia d'escala". Per la seva banda, Antonio Tomás, fundador i administrador de VI3 Informática, es mostra satisfet amb l'acord ja que creu que és una oportunitat que "ajudarà l'empresa a créixer i consolidar-se i accedir a nous clients i mercats". L'operació arriba després que el grup dugués a terme a finals de l'any passat l'adquisició de Perfect Training, de Molins de Rei.


Fundada al 1994 a Sabadell, VI3 Informática és una empresa que es dedica a la comercialització de software d'IT, informàtica empresarial i solucions d'impressió. És partner de referència de marques com HP, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, McAfee o Lenovo i, a més, a l'actualitat és part de l'exclusiu grup d'empreses a l'Estat especialitzades en Serveis Gestionats d'Impressió (Managed Print Services) com a Partner First Gold HP. Compta amb una àmplia cartera de clients, sobretot locals: des de cadenes de restaurants, empreses industrials, de servei, pimes, etc. A l'actualitat té una plantilla de 14 treballadors i una facturació prevista per aquest any de 2,3 milions d'euros. 

Tot i la inversió requerida en la compra, Control Group, que aquest any celebra el seu 40è aniversari, preveu tancar l'any amb una facturació de 27 milions d'euros el que representa un increment d'un 23% respecte 2018. De cara a 2020, la companyia té la intenció de realitzar noves adquisicions d'empreses per tal de continuar desenvolupant la seva estratègia de creixement i consolidació.

 

Participació