El BAXI Manresa suma més baixes per enfrontar-se al Hapoel Holon

Frankie Ferrari i Deividas Dulkys s'afegeixen a les baixes de l'equip bagenc per al partit d'aquest dimecres

El BAXI Manresa visita la pista del Hapoel Holon
El BAXI Manresa visita la pista del Hapoel Holon | BCL
12 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:47h
Lesions, processos vírics, paternitats... Sembla que el BAXI Manresa hagi trepitjat alguna cosa aquest inici de temporada. Pedro Martínez comptarà amb cinc baixes per enfrontar-se al Hapoel Holon a Israel (dimecres, 20.00h. DAZN). David Kravish continua sense poder jugar en una plantilla que té les lesions de llarga durada de Pere Tomàs i Eulis Báez. Frankie Ferrari segueix amb problemes gàstrics però es confia que estigui a punt de cara a l'important duel d'aquest dissabte contra l'Obradoiro al Nou Congost. 

I per acabar, el lituà Deividas Dulkys tampoc podrà ajudar els seus companys a Israel. Com a mínim, el cas de Dulkys és per una bona notícia. L'escorta ha de ser pare a les properes hores. La novetat a la Basketball Champìons League serà el pivot serbi Luka Mitrovic. Finalment, ha estat inscrit a la competició europea malgrat se li acabi el contracte el proper diumenge. Cap jugador vinculat reforçarà l'equip manresà.

El BAXI Manresa intentarà mantenir la bona ratxa que porta a la Champions i seguir dins les quatre primeres posicions. Els bagencs són segons amb tres victòries i una derrota. Guanyar, a més, implicaria aconseguir el primer triomf fora de casa.

El Hapoel Holon ocupa el sisè lloc del grup A en una terna on també hi ha l'Estrasburg i l'Oostende. Els israelians han guanyat dos partits i n'han perdut dos més. La seva dinàmica, però, és inversa a la del BAXI Manresa. Han perdut tots els partits que han jugat com a locals i les victòries han arribat a domicili. El Hapoel Holon compta amb sis jugadors procedents dels Estats Units. El més conegut és Latovious Williams. Té passat a la lliga Endesa amb equips com Joventut, CB Sevilla, Bilbao Basket i València Basket. 
Arxivat a