El CN Minorisa perd contra un molt dur CN Badia (14-9)

Els vallesans van arribar a fregar la violència en el seu joc

11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:49h
El CN Minorisa es va trobar un CN Badia dur a la piscina vallesana, que en lloc d'imposar la seva major qualitat tècnica es va decidir a imposar una duresa impròpia dels que volen practicar un bon waterpolo, el millor camí per guanyar. Els vallesans van ser superiors i es van endur el matx (14-9), però els de Calvo van saber respondre amb bon joc que els va permetre mantenir-se en el partit amb dignitat.

El primer quart va ser el menys golejador, 2-1 per als de casa amb gol bagenc de Ruiz. Aquesta igualtat va encoratjar als manresans, i això va fer que els atacs fossin més agosarats, així el marcador es va disparar amb un parcial de 5-3 el segon quart, amb anotacions visitants de Masplà, Muns i Batanés.

Amb 7-4 s'arribà a la meitat del partit i els manresans tenien certes esperances de lluitar pels punts. Fou llavors quan els de Badia, més veterans i amb major fortalesa física van pujar la duresa fins a gairebé la violència, cosa que van pagar amb dues exclusions definitives per joc violent, però que els serví en el seu objectiu de marxar en el marcador. 5-2, va ser el parcial del tercer període. Lafoz i Masplà van ser els anotadors dels del cor de Catalunya.

Amb el partit decidit, el CN Badia no va poder amb els minoristes que s'imposaren 2-3 en el darrer període de joc, gols manresans anotats per Masplà i Ruiz.

Els arbitres van assenyalar nou exclusions temporals i dues definitives més dos penals als jugadors locals per dotze exclusions temporals i dos penals als visitants.

Parcials: 2-1, 5-3, 5-2 i 2-3.

Alineació i golejadors del CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 4, M Puerta, R Ruiz 2, G Lafoz 1, O Muns 1, X Pelegrín, I Ruiz, ME Bianco, T Sala, A Batanés 1 i Ll. Villaró.