Cardona acollirà una jornada per fer front als reptes del sector primari i del món rural

La jornada es farà al futur espai de coworking de Cardona aquest dimecres al matí

Vista panoràmica de Cardona
Vista panoràmica de Cardona | AjCdn
Redacció
11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:46h
Cardona acollirà aquest dimecres 13 de novembre la jornada tècnica PECT BCN Smart Rural: Estratègies Innovadores pel Desenvolupament Territorial, un projecte centrat en la valoració i innovació del sector primari de la demarcació de la Barcelona no metropolitana, a través del qual es vol fer front a reptes del sector i del món rural en diferents àmbits: el relleu generacional, el banc de terres, els equipaments compartits de baixa capacitat, la innovació empresarial de petites empreses, la innovació social, les noves metodologies de treball a través del coworking i les TIC i la planificació forestal intel·ligent.

La jornada es farà al futur espai de coworking de Cardona (carrer Major, 35 - Antiga Biblioteca) de deu del matí a una del migdia. Està organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona, que cedeix l'espai. L'alcalde, Ferran Estruch, farà la presentació inicial.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's abans del dia 11 de novembre a través d'ARCA: Cèlia Clotes (coworking@arca-dr.cat).
Arxivat a