La programació per a Gent Gran del Kursaal tornarà dimecres amb «Los 39 escalones»

L'èxit d'aquesta comèdia rau en com quatre actors interpreten els més de 100 personatges de la pel·lícula

«Los 39 escalones» arribarà dimecres al Kursaal
«Los 39 escalones» arribarà dimecres al Kursaal | Promocional
Redacció
11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:43h
Aquest dimecres, 13 de novembre a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà Los 39 escalones, dins la programació per a Gent Gran d'aquesta temporada, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Es tracta d'una de les comèdies més representades en tot el món, destacada per l'adaptació que Alfred Hitchcok en va fer pel cinema. Els creadors de l'exitós musical Sugar. Con faldas y a lo loco presenten aquest musical, amb Javier Arroyo, Xavi Duch, Rubén Yuste, Marta Tomasa i Laura Olivella.

L'èxit d'aquesta comèdia rau en com quatre actors interpreten els més de 100 personatges de la pel·lícula i utilitzen tots els recursos teatrals al seu abast per encomanar i transmetre al públic aquesta aventura tan emocionant i boja.

Richard Hannay és un solter canadenc de 39 anys, que es veu involucrat en una trama d'espionatge, arran d'un assassinat que es comet en el seu apartament en el Londres de 1935. A partir d'aquest moment, comença una trepidant comèdia de persecució, en la qual Hannay intentarà demostrar la seva innocència i desbaratar un pla secret que pot provocar una nova Guerra Mundial.

El cicle de Gent Gran es tancarà el 4 de desembre amb De París a Buenos Aires, amb l'Orquestra d'Acordions de Sabadell i les cantants Sara Rehder i Marta Valero.

A hores d'ara queden molt poques entrades per veure el concert del ‘Los 39 escalones', que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.