Els Tirallongues fan una actuació sense complicacions a la diada dels Sagals d'Osona

Han participat a la trobada, a més, els castellers de Berga i els de Figueres

4 de 7 carregat per la colla dels Tirallongues a Vic
4 de 7 carregat per la colla dels Tirallongues a Vic | Tirallongues
Redacció
10 de novembre del 2019
Actualitzat a les 23:59h
Aquest diumenge a les 12.00 del migdia, la colla manresana Tirallongues de Manresa ha actuat a Vic amb Sagals d'Osona, castellers de Berga i els castellers de Figueres en motiu de la diada de la Colla Castellera Sagals d'Osona.

Els Tirallongues han actuat aquest diumenge a Vic amb els Sagals d'Osona, Castellers de Berga i Castellers de Figueres amb motiu de la diada de la colla local.

La colla local ha obert amb quatre pilars de 4, els de Berga amb dos pilars de 4, i els de Figueres i els Tirallongues amb un pilar de 4. A primera ronda, els Sagals han descarregat un 3 de 8, els de Berga un 3 de 7 amb agulla, els de Figueres un 4 de 7 amb agulla i els Tirallongues un 3 de 7.

A segona ronda, els Sagals han fet un intent de 2 de 8 amb folre, els de Berga han carregat una torre de 7 que ha fet llenya, els de Figueres han fet l'intent de 4 de 8 i els Tirallongues un 4 de 7.

A tercera ronda, els Sagals han descarregat un 4 de 8, els de Berga un 3 de 7, els de Figueres han tornat a fer un intent de 4 de 8 sense èxit i els Tirallongues un 5 de 6 sense complicacions.

Per finalitzar, la colla castellera local han descarregat tres pilars de 4, la colla castellera de Berga un pilar de 4, i els de Figueres I els Tirallongues un pilar de 5 cadascun.

Tot i les caigudes d'alguns castells de les colles participants, la diada ha seguit amb normalitat gràcies a les atencions dels serveis mèdics i dels membres sanitaris de les colles participants.