Cristina Juárez i Ramon Roca es classifiquen per a la fase final del Campionat d'Espanya absolut de judo

Participants del Bages i el Moianès a la fase est del Campionat d'Espanya
Participants del Bages i el Moianès a la fase est del Campionat d'Espanya | E-7
10 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:59h
Cristina Juárez, d'Esport-7, i Ramon Roca, de Judo Moià, han aconseguit la classificació per a la fase final del Campionat d'Espanya absolut de judo aquest cap de setmana.

El pavelló municipal de Belicalap de València ha acollit aquest dissabte el Campionat d'Espanya sènior entre les federacions de València, Múrcia, Illes Balears i Catalunya, que donava pas a la classificació per al Campionat d'Espanya que tindrà lloc el 30 de novembre a Madrid.

Cristina Juárez va ser bronze en la categoria de -63 Kg, igual que Ramon Roca, que ho va ser en -90 Kg. Van participar-hi també, de casa nostra, Raquel Romeu que va ser quarta en -48 Kg, Noelia Jardo, Rubén Mani i Pau Muñoz que no van poder classificar-se.