El BAXI Manresa busca a Fuenlabrada la tercera victòria seguida

David Kravish viatja amb l'equip malgrat no haver entrenat en tota la setmana

El BAXI Manresa jugarà a Fuenlabrada dissabte
El BAXI Manresa jugarà a Fuenlabrada dissabte | J. Alberch
08 de novembre del 2019
Actualitzat el 09 de novembre a la 13:36h
El BAXI Manresa s'enfrontarà al Montakit Fuenlabrada (dissabte, 18.00h. Dial 53 Movistar) amb el número tres a l'objectiu. De guanyar els de Pedro Martínez sumarien la seva tercera victòria a la lliga Endesa i sumarien tres victòries seguides en una setmana comptant lliga Endesa i Basketball Champions League. Els manresans tindran el dubte fins a darrera hora de David Kravish. El pivot no ha entrenat en tota la setmana però viatjarà amb els seus companys. Depenent de les sensacions que tingui el mateix dia de partit es decidirà si Kravish té uns minuts per intentar ajudar el seu equip. Frankie Ferrari tampoc ha entrenat els darrers dies per culpa d'una gastroenteritis. S'espera que el base pugui jugar encara que sigui amb alguna limitació. Jordan Davis no viatjarà amb l'equip.

El conjunt manresà arriba en un bon moment de moral. Martínez recorda que tant els seus partits de competició europea com el darrer de la lliga Endesa contra el Retabet Bilbao els han guanyat al darrer minut. El tècnic, que també conserva a la retina altres finals igualats en què va sortir creu, valora positivament arribar amb opcions als darrers instants. "Vol que hem competit. Hi signem sempre", comenta.


Guillem Jou va ser un dels jugadors destacats el passat dimecres contra el Turk Telekom. El seu entrenador valora de forma molt positiva que en un esport com el bàsquet cada setmana pugui destacar un jugador diferent. "Està molt bé que l'altre dia destaquessin el Guillem o el Ryan Toolson. Potser demà ho han Dani Pérez i Eulis Báez. El millor és quan tots els jugadors estan en capacitat de fer-ho. Lo dolent és que depenguis de dos jugadors sempre", exemplifica Martínez.

El Montakit Fuenlabrada presenta el mateix balanç que el BAXI Manresa (2 victòries i 5 derrotes). Però hi ha dues dades a tenir en compte. La primera és que les dues victòries les han aconseguit davant el seu públic. Al Fernando Martín només hi va vèncer el Burgos a la primera jornada en un moment en què els castellans anaven llançats. Pocs dies després els castellans van derrotar còmodament al BAXI Manresa. I l'altra és la bona imatge oferta pels madrilenys fa una setmana al Palau Blaugrana. El 85-74 final no reflecteix les dificultats que va patir el Barça per derrotar-los. El Fuenlabrada compta amb jugadors que coneixen molt bé la lliga Endesa. Homes com Tomàs Bellas, Álex Urtasun i Christian Eyenga. I una cara coneguda al Bages. El manresà Marc Garcia. Martínez defineix el seu rival com "un equip molt dur". 
Arxivat a