Transport públic

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb bus d'Avinyó fins a l'IES d'Artés

A partir d'aquest pròxim dilluns, s'afegeix una expedició en dies lectius a la línia Manresa – Prats de Lluçanès

per Redacció , 8 de novembre de 2019 a les 13:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat millora a partir d'aquest dilluns, 11 de novembre, les comunicacions amb autobús per als estudiants d'Avinyó que van a l'Institut d'Educació Secundària d'Artés, per tal de donar resposta a les necessitats de mobilitat dels alumnes.

Així, durant els dies lectius hi haurà dues expedicions a la línia Manresa – Prats de Lluçanès que donaran servei als estudiants d'Avinyó amb destinació l'Institut d'Educació Secundària d'Artés. Una expedició nova, que sortirà de Prats a les 6.55 hores, passarà per Avinyó a les 7.32 hores i arribarà a l'institut d'Artés a les 7.40 h (20 minuts abans de l'hora d'entrada). A més, aquesta expedició que arribarà fins a l'Estació d'Autobusos de Manresa (8.00h) permetrà enllaçar amb el bus que connecta amb l'UAB (Bellaterra).


La tornada dels estudiants la podran realitzar amb l'actual servei  existent de Prats que surt de Manresa a les 14.45 h i que passa per Artés a les 15.07 h (els alumnes surten a les 14.30h).

- Veure quadre d'horaris

 

Participació