La Tómbola Solidària de Manresa x la Marató de TV3 tornarà a ser anual

L'entitat comença a tenir a punt els actes solidaris d'aquest any i estrena local social a la Font dels Capellans

La Tómbola per la Marató de TV3 passarà a ser anual
La Tómbola per la Marató de TV3 passarà a ser anual | MxLaMarató
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 9:50h
La Marató de TV3 tornarà a Manresa a partir del dissabte 30 de novembre amb la Tómbola Solidària que farà parada tot el dia a Crist Rei. Aquest tornarà a ser un dels actes importants a la ciutat, entre un extens programa que ha preparat l'entitat Manresa x la Marató, nascuda del teixit social local, reconeguda com a col·laboradora per la Fundació la Marató de TV3 i inscrita en el registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya.

Cal recordar que l'entitat va recaptar 16.200 euros el 2018 que van formar part del marcador de la Marató per la lluita del càncer. A partir d'aquest any la Tómbola és tornarà a fer cada any a la plaça de Crist rei coincidint amb la Fira de Sant Andreu.

Una altra de les activitats que recupera l'entitat, és el sorteig d'àpats en restaurants del Bages. Diferents restauradors participaran preparant un àpat específic per la Marató de TV3. A mitjans de desembre, en col·laboració amb Althaia, es farà una xerrada sobre malalties minoritàries, a les que està dedicada l'edició d'enguany.

Els dies 14 i 15 de desembre, a la plaça Major, tindrà lloc una nova edició del Tió Solidari dins dels actes de la Fira Santa Llúcia. El 15 de desembre hi haurà la Segona Cursa per la vida al Parc de l'Agulla amb la col·laboració del Club Atlètic Manresa, el Parc de la Sèquia i Piscines Municipals. Cal recordar que en total se n'han organitzat 16 edicions.

El dissabte 21 de desembre tindrà lloc El conte de Nadal al Casal de Viladordis a càrrec del Casal Cultural Dansaires. La llista d'actes continua el diumenge 22 de desembre en col·laboració amb el Bàsquet Manresa, en el transcurs del partit de l'ACB, BAXI Manresa-València Basquet amb la venda de tires solidàries i la rifa de regals. Aquest acte comptarà amb la col·laboració del Bàsquet Oms i Casal Culturals Dansaires.

Enguany, a més a més, l'entitat ja disposa de local social gràcies al conveni signat amb l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans que ha cedit un local situat a l'octogonal 14 d'aquest barri.