L'alcalde de Castellgalí titlla de «vergonya» i «insult» la política d'inversions del Govern a la C-16

Cristòfol Gimeno critica que s'hagi pagat en compensacions a Autema durant dos anys la meitat del que val el desdoblament de la C-55

L'alcalde de Castellgalí Cristòfol Gimeno
L'alcalde de Castellgalí Cristòfol Gimeno | PSC
Redacció
07 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:31h
L'alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno (PSC), ha qualificat de "vergonya intolerable" la política d'inversions del Govern a la C-16. En un comunicat, i donant per vàlides les xifres que feia públiques dimecres el diari Regio7, Gimeno ha criticat que la Generalitat hagi pagat a Autema en concepte de compensacions uns 60 MEUR, la meitat del que costaria el desdoblament de la C-55.

Aquest pagament s'hauria efectuat com a compensació per la reducció de tarifes corresponents als exercicis 2017 i 2018. El batlle ha dit que les bonificacions són un "insult" als habitants del Bages, mentre la C-55 entre Manresa i Castellbell està "absolutament col·lapsada" en hores punta tant en dies feiners com en caps de setmana.

Cristòfol Gimeno ja ha demanat a la resta d'alcaldes de la comarca que "reflexionin" sobre aquestes dades i els ha emplaçat a buscar un consens "per actuar de forma conjunta".

Sense data específica, properament hi haurà una reunió amb la Generalitat per abordar la qüestió del desdoblament.
Arxivat a