El Manresa FS rebrà el Calvià Palma Futsal dissabte amb la voluntat de mirar cap amunt

Els manresans podrien escalar moltes posicions a la taula amb una victòria

Redacció
07 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:51h
Desprès del triomf del Manresa FS a Salou en la darrera jornada, aquest dissabte a 1/4 de 5 de la tarda torna el futbol sala al Pujolet amb un innovador horari. Els manresans rebran l'equip mallorquí del Calvià Palma Futsal, filial del conjunt balear de primera divisió.

El conjunt de Sito Rivera va millorar molt l'aspecte defensiu en l'últim partit a terres tarragonines, afermant aquesta aspecte vital en el sistema de joc. Aquest positiu resultat a Salou li ha donat aire a l'equip a una delicada classificació, dissabte arriba el moment de donar un segon pas per obtenir una millor posició a la taula classificatòria.

La millor manera perquè l'equip manresà es vegi amb una classificació mes tranquil·la és precisament superar ala mallorquins aquest dissabte. De ser així, augmentarien possiblement diverses posicions a la classificació superant a la taula al propi conjunt balear. 

Calvià Palma Futsal ha obtingut una victòria i tres derrotes com a visitant de quatre sortides efectuades. Va vèncer a la pista del Pallejà (3-7) i ha perdut a Lleida (6-4), Dènia (5-3) i Cerdanyola dissabte passat (6-1). A les illes com a local no coneix la derrota, ha guanyat dos partits i n'ha empatat dos mes. Va derrotar a Escola Pia Sabadell (2-1) i Salou (3 -2) i va empatar amb Unión Santa Coloma (2-2) i Barceloneta (4-4). A la classificació es desè amb 11 punts mentre que el Manresa es dotzè amb 9.

Classificació general densa

Enguany, la Segona Divisió B es dona en una paràmetres de molta igualtat, si més no fins ara. Després de vuit jornades el Barceloneta, quart a la taula i en lloc de play off d'ascens, és només sis punts per sobre del Manresa FS que es dotzè amb 9 punts, un marge de dos partits. A més, aquests 15 punts els comparteixen també el Lleida i Mar Dènia amb la cinquena i sisena posició respectivament.