Eduard Farelo protagonitza «Una Ilíada», dissabte al Teatre Conservatori

L'obra començarà a les 9 del vespre, després de l'acte de presentació del llibre sobre la història del Conservatori

Eduard Farelo protagonitza «Una Ilíada»
Eduard Farelo protagonitza «Una Ilíada» | Promocional
Redacció
07 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:32h
Coincidint amb el dia que el teatre Conservatori fa 141 anys, aquest dissabte, 9 de novembre a les 9 de la nit, el teatre acollirà la representació d‘Una Ilíada interpretada per l'actor Eduard Farelo. Abans, a les 7 de la tarda, s'haurà presentat el llibre Teatre Conservatori, 140 anys d'emocions.

Lisa Peterson i Denis O'Hare van agafar La Ilíada d'Homer per reduir-la a un potent monòleg sobre la insalvable atracció humana per la violència, la destrucció i el caos. El ressò de la lluita entre grecs i troians —com va escriure el crític de The New York Times— que ressona violentament en la nostra vida i en els nostres desigs.

L'actor Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d'aquesta colossal epopeia. Les veus dels déus, dels herois, dels guerrers i dels reis, el fragor de les batalles èpiques i el llunyà remor de les passions transformades en mites gairebé universals. Tot condensat en la força de la paraula d'un sol actor. 

Les entrades per veure Una Ilíada tenen un preu de 20€ (18€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.