La comèdia «L'habitació del costat» de Sarah Ruhl es podrà veure divendres al Kursaal

L'espectacle, dirigit per Julio Manrique, relata la història del descobriment del vibrador femení a la segona meitat del segle XIX

«L'habitació del costat» es representarà divendres al Kursaal
«L'habitació del costat» es representarà divendres al Kursaal | Felipe Mena
Redacció
07 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:30h
La Sala Gran del Kursaal acollirà divendres a les 21h, L'habitació del costat, la comèdia de la nord-americana Sara Ruhl que mostra la història del descobriment del vibrador femení. L'espectacle, dirigit per Julio Manrique, està interpretat per Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Cristina Genebat, Queco Novell, Màrcia Cisteró i Adeline Flaun.

Segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l'ús d'un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per a curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).

Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, pateix serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d'ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte de les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l'habitació del costat...

L'habitació del costat de la cia La Brutal es va estrenar el novembre del 2018 a la Villarroel de Barcelona i arriba ara a Manresa en la seva gira catalana que l'ha portat a Badalona, El Vendrell, El Prat, Granollers o Manacor, entre d'altres. 

Les entrades per veure l'espectacle tenen un preu de 25€ (22€ Majors de 65 anys, 10€ carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.