Escena

Imagina't continuarà dissabte a l'Espai Plana de l'Om amb les titelles de «Contes de gel»

Es podrà veure a 2/4 de 6 de la tarda i està adreçat a infants de més de 3 anys

per Redacció, 7 de novembre de 2019 a les 12:33 |
«Contes de gel» arribarà dissabte a Manresa | Promocional
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua la temporada aquest dissabte, 9 de novembre a les 17.30h, a l'Espai Plana de l'Om amb l'espectacle de titelles Contes de gel de la companyia Teia Moner. 

Un viatge de l'Àrtic a l'Antàrdia en què coneixerem ocells com el xacrat, una orca blanca, inuits... Sabrem perquè els pingüins viuen en el pol equivocat i també coneixerem un os polar fredolic.  


El xacrat és un ocell petit que cada any vola de l'Àrtic a l'Antàrtida. El seguim i visitem els impressionants temples de gel de la Terra. Ens fem amics de Didi, una orca blanca que volia ser de colors, i de Gegè, un pingüí que desitjava volar. Assistim a la festa de la Reina de les Neus. Els inuits ens expliquen els mil colors que pot tenir el blanc i la llegenda de les aurores boreals.

Les entrades per veure Contes de gel tenen un preu únic de 8€ (6€ amb carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.

 

Participació