integració

Es presenta una nova associació per a la recuperació i la reinserció integral davant dels problemes de salut

La presentació, que serà el dimecres 14 de novembre a les 19 hores a la Casa Flors Sirera, comptarà amb la presència del jesuïta Xavier Melloni

per Redacció, 7 de novembre de 2019 a les 08:30 |
Xavier Melloni participarà a la presentació d'Espai per a l'Ànima | Fragmenta
El proper dijous, 14 de novembre, a les 7 de la tarda, es presentarà Espai per l'Ànima, una nova associació que ajuda a la recuperació i la reinserció integral davant dels problemes de salut de les persones. La presentació tindrà lloc a la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera de Manresa (carrer de les Saleses, 10). En aquest acte intervindrà el jesuïta i antropòleg Xavier Melloni que parlarà sobre l'ànima i la sanació de la persona.

Espai per l'ànima és un col·lectiu de persones sensibilitzades amb el patiment humà que sorgint del món de les diferents pràctiques complementàries ofereix un acompanyament empàtic que mitigui el dolor de la solitud, perquè creuen que aquesta és una bona forma de créixer com a éssers humans.


L'associació porta a terme un acompanyament emocional i psicoterapèutic, artteràpia i altres teràpies complementàries, activitats culturals, socials i esportives, així com de contacte amb la natura.

Aquest col·lectiu creu en la sinergia i en que junts, reunint el màxim nombre de persones amb la suficient voluntat per revertir la tendència de l'actual societat d'aïllar a les persones per un problema de salut, utilitzarà els mitjans terapèutics amb el suport de la natura per ajudar a ser eficients en la convalescència, intentant complementar-ho amb l'art, la cultura i el desenvolupament personal.

Espai per l'ànima és una associació sense ànim de lucre que pretén ajudar a la recuperació i la reinserció dels afectats per problemes de salut, tot donant una resposta integral per tal d'assolir la màxima autonomia personal, enfront aquests problemes que resulten limitants sobretot en els aspectessocials. 

 

Participació