La candidata dels comuns al Bages demana el vot per obligar al PSOE a derogar la reforma laboral

Ana C. Querol ha afirmat que "les velles receptes de la dreta i l'austeritat han fracassat, han creat més desigualtat i més precarietat"

Ana C. Querol davant d'Althaia
Ana C. Querol davant d'Althaia | ECP
Redacció
07 de novembre del 2019
Actualitzat a les 8:30h
Ana C. Querol, la candidata d'En Comú Podem de la Catalunya Central, ha afirmat en un acte de campanya davant l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, ha afirmat que gràcies a "les reformes laborals de PP i PSOE avui els ERO són més fàcils d'aplicar per les empreses i d'impedir per les administracions" i ha afegit que "només amb un bon resultat podrem obligar al PSOE a complir la promesa de retirar-les".

Davant l'alerta sobre una nova recessió econòmica, la candidata ha avisat que "no podem permetre que la ciutadania torni a pagar una altre crisi econòmica que afecti a les condicions laborals, als drets socials i l'Estat de Benestar". I ha afegit que "les velles receptes de la dreta i l'austeritat han fracassat, han creat més desigualtat i més precarietat".

Per fer-hi front, els comuns aposten per una "nova política econòmica" per mantenir l'Estat de Benestar i crear "ocupació estable i digna" fonamentades, diuen en el "creixement verd" per fer possible la transició ecològica, la inversió social en salut, educació, dependència i una reforma fiscal per "retallar privilegis i no drets".

Querol ha alertat que això "només serà possible" si des de l'esquerra es conforma una majoria progressista que "blindi drets, acabi amb la reforma laboral i els privilegis i posi fi a l'austeritat" que diu volen mantenir PSOE-PP i Ciutadans "com a bons nois dels encàrrecs de Brussel·les" i ha reblat que "només amb nosaltres com a força determinant s'impossibilitarà que de nou la majoria pagui la crisi econòmica i social".