Pedro Martínez destaca l'actitud defensiva dels jugador durant el partit

Burak Goren vol que el Turk Telekom vagi pas a pas

Pedro Martínez durant un temps mort del partit
Pedro Martínez durant un temps mort del partit | BCL
Xavier Sucarrats/Joel Peña
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 23:21h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha destacat l'actitud defensiva dels seus jugadors com una de les claus que han permès als manresans sumar davant el Turk Telekom la tercera victòria a la Basketball Champions League. Actitud d'homes com Guillem Jou i Jordan Sakho, que ha provocat una important falta en atac al darrer minut. Fins i tot, Martínez ha elogiat la tasca de Jordan Davis en defensa. Altra cosa ha estat el tir de camp. De fet, aquesta bona predisposició l'ha vist l'entrenador de l'equip bagenc "el 95% del minuts de la temporada". 

El BAXI Manresa ha jugat un partit en clara línia ascendent que l'ha permès arribar amb opcions al darrer minut. En aquest lapse de temps s'ha decidit el partit en opinió de l'entrenador. També ha marcat un pas endavant per Ryan Toolson. "És important sumar un jugador a la causa", ha comentat Martínez. 

El manresans no afrontaven el partit amb les millors garanties ateses les baixes que tenien. La victòria és un plus a la confiança de l'equip. Però Martínez no vol llançar les campanes al vol. Ni vol que els seus jugadors estiguin eufòrics després de guanyar ni enfonsats en cas de derrota. "Sempre hi ha coses a millorar", ha comentat el tècnic del BAXI Manresa.

Sobre la posició a la taula classificatòria a la Baketball Champions League, el tècnic del conjunt manresà no vol llançar les campanes al vol. Ho veu tot molt igualat en una competició relativament llarga. Tot i que sembla que els números els té clars. Guanyant al Nou Congost i pescant una victòria fora el BAXI Manresa ho tindrà de cara per passar ronda. 

Frankie Ferrari parla en nom de la plantilla

El base Frankie Ferrari ha estat l'encarregat de parlar davant els mitjans. El jugador francoitalià ha destacat la defensa que ha fet tot l'equip per sobre d'altres facetes del joc. Ha preferit no entrar en comparacions entre la lliga ACB i la Basetball Champions League quan se li ha preguntat sobre les diferències entre les dues competicions. 

Burak Goren vol que el seu equip vagi pas a pas

Burak Goren, entrenador del Turl Telekom, ha lloat els seus jugadors per l'esforç que han fet al llarg de quaranta minuts. El tècnic turc ha destacat el bon inici dels seus jugadors. Després, "a la segona part el partit s'ha igualat", explicava Goren. La derrota és la primera dels d'Ankara a la Basketball Champions League però no altera la planificació. El Turk Telekom anirà partit a partit. A Turquia consideren un èxit la marxa d'un equip que fa dos anys eren a segona divisió. 

Per la seva part, Kyle Wiltjer s'ha expressat en una línia molt semblant a la del seu entrenador. 
Arxivat a