El rodatge de la pel·lícula per a Netflix al Centre Històric s'allargarà fins a divendres

El rodatge de la pel·lícula "Xtremo" tindrà afectacions al trànsit dijous i també divendres

Imatge d'arxiu del rodatge d'«Hache» a la plaça Major de Manresa
Imatge d'arxiu del rodatge d'«Hache» a la plaça Major de Manresa | NCB
Redacció
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 21:49h
Aquest proper divendres, 8 de novembre, de 5 de la tarda fins a les 4 de la matinada de dissabte, amb motiu del rodatge de la pel·lícula Xtremo, per a Netflix, que realitzarà la Productora ShowRunner Entertainment Film, hi haurà afectacions a la mobilitat a diversos vials del Centre Històric de la ciutat. Les afectacions ja començaran dijous, com es va informar des de NacióManresa.

Les afectacions de divendres seran:

- Carrer Vallfonollosa - Baixada de la Seu - carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de la plaça Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.

- Plaça Major - Passatge Sant Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles per la Plaça Major des de carrer Sobrerroca - Passatge Amics.

- Carrer de les Piques – carrer Na Bastardes: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer de les Piques i de carrer Na Bastardes des de plaça d'en Creus i des de Plana de l'Om

Aquestes afectacions es realitzaran de manera consecutiva, de manera que un cop finalitzats els treballs en un punt l'equip de rodatge es dirigirà al següent.

La pel·lícula està dirigida per Daniel Benmayor i protagonitzada per Óscar Casas i Óscar Jaenada.