Escena

El Mag Txema portarà divendres al teatre Conservatori el seu darrer muntatge

És un espectacle de màgia teatralitzada que barreja diferents disciplines com el mim, el clown i, per descomptat, la màgia

per Redacció, 6 de novembre de 2019 a les 21:31 |
El Mag Txema actuarà en el marc del cicle Platea Jove | Promocional
El teatre Conservatori de Manresa acollirà divendres (21h) Txema, the postman, un espectacle de màgia teatralitzada protagonitzat pel Mag Txema que barreja diferents disciplines com el mim i el clown, i que s'inclou dins de la temporada del cicle Platea Jove. El  Mag Txema  torna al Conservatori, on ja va presentar el seu anterior muntatge Tea Time el 2016. El mag barceloní arriba a Manresa després d'haver actuat en més de 23 països, en escenaris de París, Hollywood i Nova York.

La fantàstica història d'un sobre que amaga màgia. En  Txema  el carter ja ha arribat! I té correspondència per entregar. Diuen que és l'únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d'Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Viatja sol, tot i que sempre l'acompanyen la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, se n'adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir que conté. Hi ha diferents objectes que li presenten situacions inexplicables. No podia pas sospitar aquest matí tot el que li passaria amb aquest paquet sense propietari. Aconseguirà fer-lo arribar al seu enigmàtic destinatari?


Les entrades per veure Txema, the postman, que tenen un preu de 5€, es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i també per Internet.

 

Participació