El Tsunami Democràtic fa públiques les activitats a Manresa durant la jornada de reflexió

Hi haurà tallers, rues, animació musical, xerrades, mostra de cultura popular i un sopar

La plaça Espanya de Manresa serà un dels escenaris de les activitats
La plaça Espanya de Manresa serà un dels escenaris de les activitats | Pere Fontanals
Redacció
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 18:39h
El Tsunami Democràtic ja ha fet públiques les activitats que proposa a Manresa durant el dissabte, jornada de reflexió prèvia a les eleccions al congrés espanyol del 10-N. Les activitats es portaran a terme en dos escenaris, la plaça Espanya i la plaça Sant Domènec.

Les activitats començaran a la que el Tsunami Democràtic anomena plaça de la República (plaça Espanya) a 2/4 de 5 de la tarda amb un taller de pancartes. L'activitat seguirà una hora més tard amb la sortida de la rua de reflexió amb un grup de batucada que anirà fins a la plaça Sant Domènec. Allà, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un taller d'art urbà per a tothom amb animació musical i xocolatada. A les 7 de la tarda començaran les píndoles desobedients sobre la llei mordassa, la lluita per les pensions dignes, la insubmissió, la lluita per l'habitatge, el feminisme i la desobediència civil.

A les 8 del vespre hi haurà una mostra de cultura popular i mitja hora més tard s'obrirà el micro i es portarà a terme un sopar de carmanyola. Durant tota la tarda hi haurà un taller de cartes a tots els presos i preses polítiques.