La Confraria proposa una sortida per conèixer la cooperativa de vins i olis vallbonina l'Olivera

Tindrà lloc aquest dissabte i comptarà, també, amb una visita pel celler i les vinyes i amb un dinar

La Confraria proposa una sortida per conèixer la cooperativa de vins i olis l'Olivera
La Confraria proposa una sortida per conèixer la cooperativa de vins i olis l'Olivera | L'Olivera Cooperativa
NacióManresa
06 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:30h
La Confraria de Vins del Bages ha organitzat, per aquest dissabte, 9 de novembre, una sortida al municipi urgellenc de Vallbona de les Monges per visitar l'Olivera, una cooperativa d'integració social nascuda l'any 1974 que cultiva vinyes i oliveres i elabora vins i olis amb la voluntat "d'expressar d'allà on venim", manifesten ells mateixos. Des dels seus inicis, l'eix social està en el nucli del projecte. Així, juntament a les activitats productives i d'integració laboral, duen a terme activitats socials amb la població amb què treballen, fonamentalment persones amb discapacitat psíquica, especialment aquelles en situacions socials més desfavorides. Aquestes persones formen part de la cooperativa com tothom i poden esdevenir socis de ple dret si així ho desitgen.

La sortida que s'ha impulsat des de la Confraria de Vins del Bages constarà d'una visita per les vinyes que té la cooperativa (que formen part de la subzona Valls del Riucorb, dintre la D.O. Costers del Segre) i pel celler, ubicat en un antic paller. L'activitat acabarà amb un dinar al restaurant Vallbona Cafè. 

El punt de trobada i l'hora de sortida serà a les deu del matí des de davant de l'escola La Salle de Manresa. L'activitat té un preu de 45 euros pels socis de la Confraria i de 55 pels que no ho siguin. En el preu s'hi inclouen els trajectes amb autocar, el dinar i la visita a l'Olivera. Per a reservar plaça cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç