Coronar els cims més emblemàtics de cada comarca de Catalunya: la proposta del CECB per aquest curs

La primera ascensió tindrà com a protagonista el pic de Sant Jeroni, al Bages, i es durà a terme aquest diumenge

La primera ascensió tindrà com a protagonista el pic de Sant Jeroni, al Bages, i es durà a terme aquest diumenge
La primera ascensió tindrà com a protagonista el pic de Sant Jeroni, al Bages, i es durà a terme aquest diumenge | Miquel Àngel Ramos
NacióManresa
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:37h
Els membres del Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) han decidit que durant aquest curs coronaran, amb totes aquelles persones que vulguin acompanyar-los, els cims més emblemàtics i característics de cada una de les quaranta-una comarques de Catalunya. Ho faran en el marc de diverses sortides que tindran lloc els caps de setmana i que serviran, també, per conèixer el patrimoni natural de la zona que es visiti.

La primera ascensió serà aquest diumenge, 10 de novembre, i tindrà com a protagonista el cim de Sant Jeroni, al Bages. La sortida per coronar-lo començarà a les vuit del matí des de la Vinya Nova, a El Bruc, i la gent que surti des de Manresa es podrà organitzar amb cotxes trobant-se a dos quarts de vuit del matí a l'aparcament del Pont de Sant Francesc.

Un cop a la Vinya Nova, els assistents faran una ruta circular que els portarà pel camí dels francesos (de pujada) i pels camins Nou i del Pont (de baixada). És previst que l'excursió duri unes cinc hores.

Inscripcions i preu

Les inscripcions per participar a la sortida ja estan obertes i es poden formalitzar anant presencialment a la secretaria del CECB (carrer Urgell, 16); trucant al 93 872 29 12, o enviant un correu electrònic a [email protected].

El preu de l'activitat varia segons si s'és soci de l'entitat i si s'està o no federat. En aquest sentit, els socis federats no hauran de pagar res; els federats que no siguin socis hauran d'abonar 7 euros, i els socis que no estiguin federats, 3 euros.