Alumnes del Guillem Catà fan una estada d'una setmana a Croàcia en el marc de l'Erasmus+

Manresa acollirà el proper mes de febrer l'estada dels estudiants dels altres tres centres que participen en el programa

Alumnes dels quatre centres a Croàcia
Alumnes dels quatre centres a Croàcia | IGC
Redacció
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:36h
Vuit alumnes de 3r d'ESO de l'institut Guillem Catà de Manresa van realitzar una estada d'una setmana a Popovac (Croàcia), en casa de famílies acollidores durant el passat mes d'octubre dins el marc del projecte Erasmus+ The Future beguins Today.

El projecte té com a valor afegit el treball de centres educatius molt diversos: una escola de primària de Croàcia, un centre de cicles formatius d'Itàlia, un centre d'educació especial amb alumnat de necessitats educatives especials i per últim l'Institut Guillem Catà, que participa amb alumnes de secundària. Amb una metodologia educativa inclusiva, tots els alumnes varen realitzar diversos tallers de coneixement personal i activitats esportives i lúdiques.

A més a més, van poder visitar la capital de Croàcia, Zagreb, i la ciutat d'Osijek, la quarta ciutat més gran del país. El projecte continua i la propera trobada serà a Manresa, on rebran els convidats dels altres centres el proper mes de febrer.