El BAXI Manresa presenta les novetats de Sima i Vida per rebre el Turk Telekom

En canvi, són baixa Tomàs i Kravish, lesionats

El Turk Telekom arriba dimecres a Manresa
El Turk Telekom arriba dimecres a Manresa | BCL
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:54h
El BAXI Manresa reprendrà la Basketball Champions League contra un Turk Telekom (dimecres, 20.30h. DAZN). I ho farà novament amb canvis a la plantilla. A la ja habitual entrada de Jordan Davis en comptes de Deividas Dulkys, els bagencs tindran les absències de Pere Tomàs i David Kravish, El pivot nord-americà se suma a la llista de baixes i confirma les paraules del seu tècnic que en una piulada a Twitter es referia a la dura falta que va rebre Kravish contra el Retabet Bilbao i les conseqüències sobre el seu turmell. Martínez deia que el pivot no podia ni caminar. Difícilment estarà disponible per dissabte tot i que tampoc s'espera que la lesió sigui molt llarga. En canvi, Tomàs estarà més temps allunyat de les pistes. Semblant a l'absència de Yankuba Sima

Precisament Sima serà un de les novetats a la convocatòria. L'altra serà Sergi Vidal. El primer ha completat el seu primer entrenament amb els seus companys després de set setmanes de baixa. Només li cal entrar en dinàmica de joc. I el segon és un jugador ja conegut després d'haver fet la pretemporada amb el BAXI Manresa. Vidal es troba en bon estat, coneix l'equip i ve rodat després d'haver jugat un mes a Fuenlabrada. 

Sobre el rival, Martínez comenta que "és un equip imbatut i que ha guanyat amb solvència. Tenen tres exteriors que porten el pes de l'equip. I per dins tenen a Moustapha Fall, un jugador de 2,18 bastant determinant, que es fa molt gran i juga bé. També tenen un home com Kyle Wiltjer, que és un jugador contrastat. Per pressupost i plantilla, crec que és un dels favorits per arribar lluny a aquesta competició".
Arxivat a