Els Pastorets dels Carlins engeguen un càsting per trobar el nen Jesús

La convocatòria ja està oberta i tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre

Els Carlins busquen un nen Jesús per als seus Pastorets
Els Carlins busquen un nen Jesús per als seus Pastorets | Jordi Preñanosa
Redacció
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:26h
A través d'un càsting. Així és com decidirà la direcció dels Pastorets dels Carlins qui donarà vida al nen Jesús en les funcions que es duguin a terme durant les festes de Nadal. Amb aquesta original iniciativa, els impulsors busquen obrir-se a la ciutadania i donar l'oportunitat, a totes aquelles famílies que decideixin participar-hi, de conèixer el procés de cocció de la peça teatral des de dins.

El càsting, que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre al mateix teatre dels Carlins, busca nadons d'entre quatre i vuit mesos per a participar, concretament, en la darrera escena de l'obra, que és una adaptació del text de Josep Maria Folch i Torres i que enguany estarà dirigida per l'actor Pere Font. La voluntat dels organitzadors és comptar amb més d'un nen Jesús, ja que, tal com assenyalen, "l'espectacle es durà a terme sis dies diferents i som conscients que són dates complicades pels compromisos familiars que puguin haver-hi". En aquest sentit, la intenció és que els infants escollits només participin en dos passis.

Els horaris de càsting seran els següents:

- Dissabte, 30 de novembre: d'11.00 a 12.30h i de 17.30 a 19.00h.
- Diumenge, 1 de desembre: d'11.00 a 12.30h.

La inscripció al càstig es pot formalitzar a través d'aquest enllaç en el qual les famílies interessades hauran d'escollir quin és l'horari que els va millor. Tothom que participi a la convocatòria, a més, rebrà invitacions per alguna de les funcions dels Pastorets dels Carlins i s'endurà a casa una fotografia de record amb els actors que encarnaran els papers de Sant Josep i Verge Maria.