«Anguilas», un monòleg sobre la identitat i la memòria, dijous a la sala petita del Kursaal

L'obra, protagonitzada per Andrés Cavallín, explica les peripècies d'un immigrant Argentí a Catalunya

L'actor catalano-argentí Andrés Cavallín
L'actor catalano-argentí Andrés Cavallín | Promocional
Redacció
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:19h
L'actor argentí establert a Catalunya Andrés Cavallin, integrant i col·laborador habitual de la prestigiosa companyia Comediants, presenta aquest dijous (20h) a la sala petita del Kursaal Anguilas, una història personal, íntima i autobiogràfica. El muntatge aborda el tema de la immigració a través de la seva experiència d'actor argentí descendent d'europeus. L'espectacle recorre la seva infància, en un país on els europeus eren considerats estrangers, fins a l'edat adulta, en què ell mateix va haver de marxar per convertir-se de nou en un estranger a la terra dels seus avantpassats.

Anguilas són cinc històries que recullen les peripècies d'un immigrant, que des de la seva infància al Río de la Plata fins a l'actualitat a terres catalanes, ha acumulat una infinitat d'experiències, que ens aproparan a aquesta grotesca i divertida comèdia, sobre la memòria, la identitat…

Les entrades per veure aquest espectacle tenen un preu de 15 euros (12€ majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.