Empresa

La bagenca Mafrica obté el certificat Welfair de benestar animal

Es tracta del certificat de benestar animal més exigent del mercat

per Redacció, 5 de novembre de 2019 a les 09:23 |
Mafrica, a Sant Joan de Vilatorrada | Mafrica
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escorxador bagenc Mafrica ha obtingut aquest any el certificat Welfair basat en el protocol Welfare Quality, que certifica el compromís de l'empresa amb el benestar animal. Aquest és el certificat de benestar animal més exigent del mercat. 

L'empresa ja complia amb tota la legislació actual en matèria de benestar animal, però aquest any ha realitzat un pas més i s'ha certificat amb el segell emès per la prestigiosa empresa certificadora AENOR.


El certificat Welfair és una certificació que contribueix a integrar el benestar animal a la cadena alimentària oferint la màxima informació i transparència al consumidor. No només es basa en el compliment de la llei, sinó que també s'avaluen paràmetres basats en l'observació directe del propi animal. Aquesta és una de les formes més eficaces i científicament objectives de transmetre i demostrar el compromís amb les bones pràctiques. Aquesta certificació es basa en el projecte Welfare Quality, un projecte europeu on hi han participat científics experts en la matèria dels diferents països i dels diferents centres de recerca europeus, entre ells, l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària).

A més a més, Mafrica realitza auditories internes a tots els proveïdors seguint un protocol basat en el Welfare Quality per garantir que siguin afins als estàndards ètics de l'empresa. Recentment Mafrica també ha obtingut la certificació Welfair de totes les granges de Porc de Palou, fet que li permetrà etiquetar els seus productes amb el segell Welfair.

 

Participació