Kursaal

Obert el termini per inscriure's al càsting de «L'Orquestra dels animals» del projecte Fem Òpera!

El servei educatiu del Kursaal repetirà per tercer cop l'obra de l'italià Andrea Basevi, que es va estrenar en l'edició del 2016

per Redacció, 4 de novembre de 2019 a les 14:54 |
El Kursaal torna a apostar per «L'orquestra dels animals» dins el cicle Fem Òpera! | MEES
Ja estan obertes les inscripcions per als nens i nenes que vulguin participar al càsting de L'Orquestra dels animals, l'òpera del compositor italià Andrea Basevi, que es posarà en escena l'abril vinent a la sala gran del Kursaal a càrrec d'alumnes de secundària de la Catalunya central que participen en la novena edició del projecte Fem Òpera!, impulsat pel Servei Educatiu del Kursaal. 

El càsting s'ha organitzat per escollir els protagonistes de l'espectacle -que es representarà en 4 funcions els dies 31 de març i 1, 2 i 3 d'abril a les 20 h a la sala gran del Kursaal-, i fins a una dotzena de personatges més. Els infants hauran de cantar una de les peces de l'obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l'espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés. Les inscripcions es poden fer a les taquilles dels Kursaal (de dimarts a diumenge, de 18h a 21h) o fent un correu a serveieducatiu@mees.cat.


Fem Òpera! és un projecte que pretén que els joves s'acostin al món de l'òpera a través d'un projecte participatiu i engrescador. Fem Òpera! parteix del projecte educatiu Òpera a Secundària. Des del Servei Educatiu del Kursaal s'ha volgut apostar per aquest projecte, però buscant la complicitat i participació de grups locals. Aquesta novena edició del projecte, i després de tot un treball que començarà el mes de gener, interpretaran l'òpera infantil L'orquestra dels animals en quatre funcions, a la sala Gran del Kursaal el proper mes d'abril; un espectacle que ja es va representar el 2016 i el 2017.

 

Participació