Empresaris i patrons de la Fundació Convent de Santa Clara, en un esmorzar del FC Barcelona

En els pròxims mesos la Fundació del FC Barcelona posarà en marxa en Manresa un programa de Formació de formadors esportius contra el Bullying

Comitiva bagenca a la Fundació del Barça
Comitiva bagenca a la Fundació del Barça | FCSC
Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:23h
Aquest dilluns la Fundació del FC Barcelona ha celebrat a la llotja Presidencial President Suñol un esmorzar amb Patrons de la Fundació del Convent de Santa Clara i amb empresaris de la Catalunya Central o vinculats a projectes socials de les Fundacions.

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i Maria Vallès, directora general de la Fundació Barça, han estat els encarregats de donar la benvinguda als convidats i acollir-los en l'espai de la Fundació Barça, a la sala París del FC Barcelona.

Després d'una visita i explicacions tècniques de l'Espai Barça Fundació, a càrrec de Xavier Vilà, responsable de comunicació de la Fundació Barça, els convidats han participat en la presentació de les activitats de la Fundació a Catalunya i arreu del Món.

Els participants a la trobada han estat Sor Lucia Caram, Patrona de la Fundació Barça, Gabriel Prat, president de la Fundació del Convent de Santa Clara, així com el seus patrons, Jaume Badía, Vicenç Mauri, Pere Gasó i Xavier Perramón. Del món empresarial hi han participat, Fèlix Salido, conseller del Bàsquet Manresa, Sita Salido, d'Inllobsa, Guillem Vila, del Grup Vilà Vilà, Laura Gil, del programa Invulnerables, Xavier Perramon, conseller d'Ausa, Raimon Trujillo i Maria Perramon de Moll House, Gemma Torelló, de Cava Agustí Torelló Mata, Ignasi Cots, de Constructora del Cardoner, Obdulio Herrera, President de la Fundació Amplifon, Maria Jordà, directora de la Fundació Eurofirms, José Antonio González, Josep Olivet i Meritxell Bautista, de FibraCat i Natividad Martínez.

La Fundació del FC Barcelona col·labora amb una aliança amb el Programa Invulnerables a Manresa, a més d'implementar el programa Futbol net per a nens i nenes a l'Espai Caixa Francesc d'Assis. Aquest curs ha començat un nou grup de nenes, amb molt bones expectatives.

En els pròxims mesos la Fundació del FC Barcelona posarà en marxa en Manresa un programa de Formació de formadors esportius contra el Bullying.