L'idil·li de Manresa amb Netflix continua: ara hi rodaran una pel·lícula

Dijous començarà la gravació d'"Xtremo" a diversos punts del Centre Històric

Imatge del rodatge d'«Hache» a la plaça d'en Creus de Manresa
Imatge del rodatge d'«Hache» a la plaça d'en Creus de Manresa | AFT
Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:39h
Després de l'estrena, divendres passat, de la primera temporada de la sèrie Hache, amb una important presència de carrers de Manresa, l'idil·li de Netflix amb la capital del Bages continua i el proper dijous s'iniciarà a diversos punts del Centre Històric el rodatge de la pel·lícula Xtremo, per a la mateixa plataforma, a càrrec de la productora ShowRunner Entertainment Film.

Això provocarà que dijous de les 6 de la tarda a la 1 de la matinada es produiran diverses afectacions a la mobilitat a alguns carrers del Centre Històric de la ciutat, en concret:

- Carrer Vallfonollosa – Baixada de la Seu – carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de pl. Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.

- Carrer Pedregar – escales de la plaça Sant Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Pedregar en direcció a plaça del Carme.

- Plaça Llisach – carrer de les Piques: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Piques des de plana de l'Om i des de Plaça d'en Creus. Es retiraran provisionalment els contenidors de l'àrea de recollida de residus de pl. Llisach i del carrer de les Piques.

- Plaça Gispert – carrer Talamanca: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de plaça Gispert des de carrer Barreres (mantenint circulació en direcció carrers Santa Maria i Sant Francesc) i de carrer Vilanova des de Plana de l'Om.

Aquestes afectacions es realitzaran de manera consecutiva. Per tant, un cop finalitzats els treballs en un punt l'equip de rodatge es dirigirà al següent.