L'antiga sala Silenci reobrirà les portes el proper dissabte com a SevenSeven

El grup Ítaca s'inspira en la nit eivissenca i vol recuperar les possibilitats i la polivalència de la sala

Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:48h
L'antiga sala Silenci, al polígon dels Trullols, tancada de fa un parell d'anys, reobrirà portes dissabte 9 de novembre, ara reconvertida en SevenSeven. Al capdavant de SevenSeven hi ha un dels cinc socis del grup, Nico Gutiérrez, empresari d'oci nocturn amb més de trenta anys d'experiència en el sector. La polivalència de la sala permetrà que sigui una discoteca i un espai per oferir als particulars i empreses els serveis d'un centre de convencions.

SevenSeven s'inspira en la nit eivissenca i, per tant, el nou espai d'oci nocturn manresà fa una aposta per l'espectacularitat i per portar al Bages una discoteca d'altura a preus de la comarca. La nova sala busca crear una experiència sensorial des del moment en què el públic entri al vestíbul, amb projeccions i dosi d'espectacle. La sala està pensada per a un públic adult d'entre 25 i 40 anys i inicialment obrirà la terrassa i sala principal, amb zones de reservats.

En un futur també s'aprofitarà el gran escenari per tenir una programació de concerts. La sala SevenSeven obrirà durant l'any els dissabtes a la nit (de 12 a 6 de la matinada) i les vigílies de festius. Aquest desembre també està previst que obri els divendres per als sopars d'empresa.

El local dels Trullols, en aquesta nova etapa, permetrà, també, llogar la sala per a esdeveniments privats i empresarials: des de sopars i festes fins a presentacions comercials, reunions de treballi convencions, inclòs, si es vol, servei de càtering fins a 500 persones.