Eleccions espanyoles 2019

El conseller Damià Calvet participa en dos actes de campanya de JxCat al Bages

Va participar en un esmorzar a Manresa i el un col·loqui a Sant Fruitós de Bages

per Redacció, 4 de novembre de 2019 a les 12:39 |
El conseller Damià Calvet amb militants de JxCat del Bages | JxCat
Aquest diumenge, en Damià Calvet, Conseller de Territori i Sostenibilitat a la Generalitat de Catalunya, va ser de visita al Bages, concretament a la capital, Manresa, i a Sant Fruitós de Bages en el marc de la campanya electoral per al 10-N.

Calvet va fer parada a Manresa on es va organitzar un esmorzar en el que hi varen assistir una quarantena de persones. Entre elles, hi havia les candidates al Congrés dels Diputats Mercè Casals i Montse Girbau, representant el Bages i el Moianès, respectivament. També la Presidenta Comarcal del Bages, Ivet Castaño, a més de caps de llista de la comarca i regidors de Manresa.


Seguidament, es va anar a Sant Fruitós de Bages, on Casals, juntament amb l'equip local del municipi, havien organitzat un vermut col·loqui obert a tothom. El Conseller va recordar que cada vot comptava, i que el de Junts per Catalunya seria per acabar amb el dèficit fiscal i d'insfraestructures, així com per avançar, des de la política, al costat dels ajuntaments i de la societat civil. També va fer esment que "amb la independència podrem gestionar millor l'agenda de país amb l'emergència climàtica com a eix".

Els assistents van aprofitar per fer debat i anàlisis del context actual, tant dels respectius municipis, com a nivell nacional.

 

Participació